Where the magic happens

Nog een ontdekking uit de Flying Tiger winkel: het Magic Waterbook!

In de boekje staan een vijftal witte tekeningen. Met het bijhorende penseelstiftje (dat je vult met water) kan je ‘schilderen’ over de tekeningen. Dan komen alle kleuren en verborgen prenten te voorschijn.

Magic Water Book.jpg

Het pennetje is eerder dik en klein, maar is wel heel gemakkelijk te hanteren. Het is ideaal bij inoefening van de pengreep en de grote/kleine progressie. Er wordt wel weinig inscriptie uitgelokt bij deze oefening.

Door het onmiddelijke resultaat vinden kinderen dit zeer leuk. Ook het belang van ‘binnen de lijntjes te kleuren’ wordt even achterwege gelaten. De kinderen kunnen niet ‘falen’ in dit boekje! Na een halfuurtje is het papier opgedroogd en is alles opnieuw verdwenen. Je kan het steeds opnieuw gebruiken. Ik ben alvast grote fan!!

Veel (schrijf)plezier!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s